whatsapp
Hakkımızda

Estetik diş hekimliğine gönül verdikten sonra zaman içinde, estetiğin, antiaging olmadan uzun soluklu olamayacağı kanaatine vardım.

Kliniğimdeki her tedavi planlaması sadece mevcut problemleri değil ilerde oluşabilecek olan potansiyel problemlerin engellenmesini de hedefler.

Antiaging ve iyi yaşam prosedürleri hakkındaki birikimlerimi paylaşabilmek için 2018 de açtığım youtube kanalım ‘KIZ KULiSi’ de bu yoldaki felsefemin bir kanıtıdır.

Daha Fazla
Bize Ulaşın

    Uluslararası Standartlarda Güvenilir Diş Estetiği HİZMETLERİMİZ
    BEFORE & AFTER
    Youtube Videolarımız
    Youtube Videolarımıza Göz Atmak İstermisiniz?
    GÜLÜŞ TASARIMI

    GÜLÜŞ TASARIMI

    Kendine güvenin en güzel yansımalarından birisidir gülmek. Kişinin yaşama bakışınınaynası, yaydığı enerjinin titreşmesidir. Çok gözönünde ve kişiye özeldir. Parmak izi gibidir, aslaaynı değildir. Kişinin gülüşünü dizayn etmek kişiye özel elbise tasarlamak gibi bir şey. Kişiyitamamlayan, tüm hayatını etkileyen ve tüm hayatı boyunca yanında olacak bir şeyi dizaynediyoruz. Bu çalışmada ağız ve dudak yapısı başlıca kriterler olmakla birlikte yüz şekli, gözşekli, rengi, cilt rengi, saç rengi gibi kişinin ifadesini oluşturan tüm bu alanların değerlendirilmesi de söz konusudur. Kişinin mesleği, sosyal konumu, eğilimleri, duygusal durumu ve motivasyonu da birer kriterdir... Dolayısıyla burda çok kapsamlı bir ön görüşme dosyası açarak işe başlıyoruz. Çeşitli açılardan fotoğraflar çekildikten sonra, alt ve üst dişlerin ölçüsünü alıyoruz. Ekibimle yaptığımız vaka toplantısından sonra bu kişiye uygun olabilecek olan tasarımları bizzat oluşturuyorum. Bilgisayar ortamında ilk simülasyon yapıldıktan sonra hastamız ile birlikte karar verdiğimiz dizaynın ağız içindeki taklidini hazırlıyoruz. Bu uygulama ile kişi final restorasyonların neye benzeyeceğini canlı olarak görme imkanı buluyor. Ardından start verip tedaviye başlıyoruz. Yurtdışı hastalarımız için bu işlerin hepsini üç gün içinde yapabilecek alt yapımız ve personelimiz mevcuttur.

    Daha Fazla
    İLETİŞİM BİZE YAZIN